Introductie

Eigen kracht en balans: voor persoonlijk én zakelijk rendementIntroductie

Welkom op de website van Mees ten Oever Coaching & Consultancy.

Mijn naam is Henriëtte Mees ten Oever, ik begeleid zowel organisaties als particulieren bij het vinden of hervinden van eigen kracht en balans, door persoonlijke coaching, training en maatwerkadvisering.

Het is mijn ervaring dat leven en werken vanuit eigen innerlijke kracht en balans zowel op persoonlijk als zakelijk gebied vruchten afwerpt. Dit heeft, begin 2003, geleid tot Mees ten Oever Coaching & Consultancy. Wilt u meer weten over mijn achtergrond dan nodig ik u graag uit om kennismaking aan te klikken.

Authentiek in het leven staan maakt gelukkig en creatief. Het zorgt voor balans in werk en privé en evenwicht tussen idealen en de dagelijkse praktijk. Dit draagt wezenlijk bij aan de prestaties en het welzijn van individuele medewerkers en hun organisaties.

Als externe coach/consultant bied ik begeleiding buiten de hiërarchische verhoudingen van organisaties. Door mijn betrokkenheid en de vertrouwelijke aard van mijn inzet voeren gesprekken sneller tot de kern van de zaak. Dit draagt bij tot werkbare oplossingen waarmee organisatie en individu weer verder kunnen. Want uiteindelijk bewijzen alleen heldere resultaten dat persoonlijk rendement heel goed samengaat met zakelijk rendement.

Extra mededeling april 2020: een beveiligd video coachconsult behoort tevens tot de mogelijkheden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.