Telefonisch of video coachconsult

Coachconsult op ‘afstand’

t-coachingEen face-to-face coachconsult is prettiger en effectiever, mocht dit echter niet mogelijk zijn dan behoort een coachconsult op afstand (telefonisch of een video coachconsult) tevens tot de mogelijkheden.

Werkwijze afspraak

U stuurt een email (via contact) met uw verzoek om een telefonisch of video coachconsult en uw voorstel voor datum, tijdstip, duur en onderwerp van het consult of u neemt telefonisch contact op. U ontvangt zo spoedig mogelijk een email of telefoontje terug met vermelding van de kosten voor dit consult en of uw voorstel voor datum en tijdstip geaccepteerd is. Zo niet dan ontvangt u een tegenvoorstel met een andere datum en tijdstip. Nadat datum, tijdstip, duur en kosten van het consult van beide kanten zijn geaccepteerd en bevestigd, ontvangt u de factuur. U betaalt voor aanvang van het consult door het afgesproken bedrag per bank over te maken.

Telefonisch

U belt op de afgesproken datum en tijdstip. Mocht u niet gebeld hebben dan is het bedrag van dit gesprek niet terug te vorderen. Die tijd was immers voor u gereserveerd.

Beveiligd video coachconsult

Om u de mogelijkheid te kunnen bieden van een beveiligd video coachconsult is gekozen voor beeldbellen via een beveiligd platform. Via dit platform is de privacy en beveiliging AVG-proef en ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Van het beeldbellen zelf wordt geen data opgeslagen. Daarnaast is het erg gebruikersvriendelijk. Wel is de functionaliteit, vanwege de hoge veiligheidsnorm, alleen beschikbaar via Google Chrome, Opera en de nieuwste versie van Edge. Belangrijk is dat u gebruik maakt van één van deze browsers op uw computer of laptop.

Specifieke gebruiksaanwijzing:

Toegang tot het gesprek (via computer of laptop)

U ontvangt kort van tevoren (ongeveer 5 minuten voor aanvang) een uitnodiging via e-mail om deel te nemen aan het beeldbel-gesprek. Via de oranje knop kunt u het beeldbel-gesprek direct openen. U hoeft zich niet te registreren en u hoeft niks te downloaden.

Beeldbel-gesprek voeren (via computer of laptop)

Het beeldbel-gesprek opent in een pop-up-scherm. Het is noodzakelijk dat u toestemming geeft om uw camera en microfoon te gebruiken ten behoeve van het beeldbellen.

Indien u geen beeld en/of geluid heeft: controleer of de webcam en de microfoon aan staan.

Onder het scherm ziet u verschillende opties.

Midden onder: is belangrijk voor het voeren van het videoconsult

  1. Microfoon: uit- of inschakelen;
  2. Rode hoorn: het beeldbel-gesprek beëindigen;
  3. Camera: uit- of inschakelen.

Mocht u de uitnodiging om deel te nemen aan het beeldbel-gesprek op het afgesproken tijdstip niet accepteren en bent u ook telefonisch niet bereikbaar voor het coachconsult dan is het bedrag van dit gesprek niet terug te vorderen. Die tijd was immers voor u gereserveerd.

Meer informatie

Voor meer informatie nodig ik u graag uit om contact op te nemen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.