Routebeschrijving

Routebeschrijving Amsterdam

Adres:
Achillesstraat 99-3
1076 PX Amsterdam

Per auto:

Van zaterdag 22 februari t/m vrijdag 27 maart 2020 is i.v.m. wegwerkzaamheden waarschijnlijk de snelste route de afslag S 109 (afrit Rai) en verder de routebeschrijving van uw navigatie te volgen. Meer info via gvb.nl/1284.

Vanaf de A10, de Ringweg-Zuid Amsterdam: afslag S 108, richting Oud-Zuid. Aan het einde van de afslag bij de stoplichten, rechtsaf richting Oud-Zuid/Centrum/Olympisch Stadion. Rechtdoor rijden = Amstelveenseweg. Links passeert u een tankstation en het Olympisch Stadion. Aan het einde gaat u met de bocht mee naar rechts. U gaat weer rechtdoor = Stadionweg. U rijdt een paar honderd meter rechtdoor tot u rechts een Albert Heijn-winkel ziet liggen. Gelijk na de AH-winkel gaat u rechtsaf de Achillesstraat in. Na de eerste kleine kruising is het aan uw linkerhand. U kunt gemakkelijk betaald parkeren voor de deur.

Per openbaar vervoer:

Vanaf het Centraal Station tram 24 of metro 52:

Van maandag 2 t/m zondag 15 maart 2020 rijdt tram 24 niet tussen halte Olympiaweg en de Boelelaan/VU door wegwerkzaamheden. Als u vanaf het Centraal Station met tram 24 komt heeft u hier geen last van aangezien u van de andere kant komt en eerder, bij halte Olympiaplein, uitstapt. Meer info is te vinden via gvb.nl/1284 en gvb.nl/omleidingen.

Tram 24 stopt op de Stadionweg, halte Olympiaplein. Van CS naar deze halte is 26 minuten met de tram. Vervolgens loopt u nog een klein stukje rechtdoor tot aan de AH, deze ligt aan de linkerkant van de Stadionweg. U gaat vóór de Albert Heijn-winkel linksaf de Achillesstraat in. Voorbij de eerste kleine kruising is het aan uw linkerhand. Dit alles is nog geen 5 minuten lopen.

Metro 52 stopt op Station Zuid, van CS naar Station Zuid is 11 minuten met de metro.

Vanaf het Station Zuid is het c.a. 10 minuten lopen (een NS-fiets behoort tot de mogelijkheden):

Als u uit het stationsgebouw komt en het pleintje oversteekt, neemt u aan het einde van het plein één van de trappen omhoog. U komt op de Strawinskylaan uit en gaat linksaf en loopt deze weg uit tot aan de Parnassusweg. Of u neemt vanaf het perron uitgang Noord en komt gelijk op de Parnassusweg uit. U gaat rechtsaf de Parnassusweg op. U gaat alsmaar rechtdoor, onder een kantoorbrug door die over de weg loopt, tot u bij water komt. Na de brug over het water neemt u gelijk de eerste weg links. Dit is de Stadionkade. U loopt langs het water rechtdoor. De derde weg rechts is de Achillesstraat. Het is aan uw rechterhand.

Routebeschrijving Amsterdam 1

Routebeschrijving Amsterdam 2

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.